Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

miércoles, 22 de junio de 2011

Acta de l'assemblea del 21 de juny de 2011

Acta assemblea Feministes Indignades, dimarts 21 de juny de 2011.
1)      Traspàs d’informacions vàries.
 Algunes companyes que han assistit a diferents assemblees traspassen les informacions. A partir d’algunes d’aquestes informacions, s’obre el debat i es generen les propostes que es recullen en els següents punts.

2)      Proposta de Feministes Indignades de coordinació general.  
Davant la situació de generar solucions o fórmules d’organització del moviment de Plaça Catalunya, i de la gestió amb barris i pobles, es proposa portar una proposta de FI a l’assemblea general de diumenge dia 26 de juny.
La proposta de FI seria d’establir una sessió plenària informativa mensual (o amb altre temporalitat) amb portaveus de barris, pobles i comissions de treball, sobretot per aquelles qüestions o accions d’urgència per a establir línies comunes i coordinades.
A més a més, la realització d’algunes assemblees generals més espaiades en el temps.

3)      Proposta de Feministes Indignades sobre l’acció a la plaça.  
Dilluns dia 20 de juny es va reunir un grup convocat per parlar sobre què fer amb el desgast de la plaça. D’allà va sortir la idea de convocar a les assemblees de barris per a que s’organitzessin per anar la tarda de divendres dia 23 de juny amb escombres i productes de neteja a netejar plaça Catalunya.
Després de valorar la proposta, FI no estem d’acord amb aquesta mobilització, per la qüestió utilitarista dels barris i per la valoració de confrontació que pot sorgir dins la plaça. Per això, proposem:
En primer lloc, treure les nostres coses d’allà (pancartes i demés material).
En segon lloc, utilitzar l’espai de Plaça Catalunya per les accions globals donat que ha estat i és un símbol d’aquest moviment, però que si hi hagués cap tipus de confrontació, traspassar les accions a Arc de Triomf, tenint en compte que aquest moviment el que vol és estar a tot arreu i l’expansió per barris i ciutats.
En tercer lloc, manifestar i establir una comunicació respecte que el moviment d’indignació que va començar a Plaça Catalunya s’ha anat traslladant a d’altres espais, i que les persones que queden a la plaça és una altra cosa diferent.

4)      Propera convocatòria d’assemblea.
Hem quedat dissabte a les 19:00h a la plaça del mercat de la Barceloneta per a treballar més profundament sobre el contingut a portar des de FI a l’assemblea de diumenge.

Si alguna no pot assistir dissabte, diumenge a les 15:00h a Plaça Catalunya per preparar l’assemblea també és interessant que anem, o sinó a les 17:00h directament a l’assemblea general.

No hay comentarios:

Publicar un comentario