Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

sábado, 18 de junio de 2011

Fem Bloc per anar a la manifestació del 19-J


`
Fem Bloc per anar a la manifestació del 19-J

Convoquem a les 17h davant de l'edifici de Timofónica (abans Telefònica) a totes les dones, lesbianes, transexuals, transgènere feministes, bruixes, treballadores, precàries, migrades, mares, rebels, prostitutes, mestresses de casa, grans i petites, per formar part del Fem Bloc de Feministes Indignades per la manifestació del 19-J, que estarà presidit per la Moreneta de la Precarietat.

Porteu escombres, nassos, berrugues, helicòpters, perruques, gabardines, megàfons, sacs de dormir i cassoles, alguna cosa de color lila i moltes ganes de xisclar. Al final farem un aquelarre feminista purificador on llegirem conjurs contra les retallades i per la dignitat de totes nosaltres i del moviment del 15.M. Hi haurà pòcimes i mandràgora!

----------------------------------
Hem quedat demà a les 12 per fer pancartes, pintar-nos, dinar plegades i anar escalfant motors per a la mani. Fins demà!


No hay comentarios:

Publicar un comentario