Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

domingo, 3 de julio de 2011

Acta darrera reunió i propera trobada: dijous 7 juliol a CIUTADELLA


A la darrera assemblea del passat dijous 30 de juny (aquí podeu llegir l'acta) es va decidir reunir-nos un dia a la setmana. La propera assemblea és aquest dijous 7 de juliol al Parc de la Ciutadella (sota els pits de l'elefanta/mamut).

L'ordre del dia és:
 • Moviment 15M
 • Campanya de l'aplicació de la llei de l'avortament
 • Posada en comú del grup de treball sobre violència (que es reuneix demà dilluns a les 20h, més detalls a la darrera acta)
 • Invitació de les dones d'Horta-Guinardó
 • Acció de suport a feministes hondurenyes

1 comentario:

 1. Bones!
  El blog està molt bé, quanta informació útil!!!
  Una pregunta, heu fet alguna reflexió sobre les relacions sexistes a la plaça o dins del moviment??M'agradaria saber, si ho heu treballat, què heu vist, què en penseu, quines accions es podrien fer....
  Una abraçadaa!!

  ResponderEliminar