Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

sábado, 24 de septiembre de 2011

Bloc feminista a la mani 25S, Portal de l'Àngel/Fontanella, 17.30h

Com vam acordar a la darrera assemblea, les Feministes Indignades quedem per fer bloc diumenge 25 davant de Telefònica (Portal de l'Àngel/Fontanella) a les 17.30h, per la manifestació “Pel dret a l’habitatge, la dació en pagament, stop desnonaments i el lloguer social” a  Pl. Catalunya (Barcelona).
Convoca la PAH. Més informació:  http://afectadosporlahipoteca.wordpress.com/mani-25s/

Les que puguin aniran després a la concentració contra l’ofensiva dels grups antiavortistes i ultracatòlics impulsada des de l'assemblea social de Guinardó-Can Baró: 19h, Hospital de Sant Pau, davant de la porta antiga (c/ sant Antoni Maria Claret amb Cartagena). (El 25 de cada mes els antiavortistes ultres es concentren davant de l'hospital).
Més informació: https://n-1.cc/pg/blog/read/773583/25-setembre-contraconcentraci-antiavortistes-utracatlics

Octavetes per descarregar:
revers CADA MES i critica_versio imprimir
anvers CADA MES i critica_versio imprimir
octaveta critica llei_versio internet
octaveta CADA MES_versio internet

No hay comentarios:

Publicar un comentario