Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

viernes, 30 de septiembre de 2011

Cap de setmana calent: assemblees, xerrada sobre el dret a decidir i paella

DIUMENGE 2 d'octubre tenim assemblea de Feministes Indignades, a les 17.30h, al parc de la Ciutadella, davant la mamuta. Com sempre, oberta a totes les dones, lesbianes i trans feministes! Llegiu-vos les darreres actes per saber tot el que tenim en marxa.

I DISSABTE 1 d'octubre, destaquem dues convocatòries: 
  • Jornada de suport a la Marxa Indignada a Brusel·les, de les 11 a les 19h, amb dinar popular, debats i activitats infantils. A Can Batlló, Avda. Constitució 19, metro Santa Eulàlia. Organitza la comissió de cuina d'acampada bcn. Destaquem:
  • 12h, xerrada "Dret a decidir: avortament lliure i gratuït", a càrrec de Montse Pineda de la Campanya pel Dret a l'Avortament Lliure i Gratuït. Feministes Indignades col·laborem en la organització.
  • 14h, Paella popular

  • Assemblea general del moviment 15M. De la indignació a l'acció: tornem a trobar-nos totes a plaça Catalunya a les 17h! Preparem la manifestació inernacional del 15 d'octubre i la tardor calenta.

L'ordre del dia proposat és el següent:

0.-Introducció (molt breu) sobre la situació política internacional
1.-Manifestació 15-O
2.-Tardor Calenta: ponències de sectors en lluita i individus sobre estratègia i noves mobilitzacions
Al final del punt es llegirà el comunicat antirepressiu
3.-Torn Obert
4.-Actuació de convidat especial

No hay comentarios:

Publicar un comentario