Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

jueves, 17 de noviembre de 2011

Acta de l'assemblea del 16/11/2011

Lloc: Edifici 15O

Ordre del dia:
BREUS:
- Taller St Andreu
- Dona guatemalteca dia 28
- Demanda entrevista dossier dones
- 18N, 19N, 20N
- Llibre Icaria
- DIA I LLOC DE ASSEMBLEES
- CAMPANYA AVORTAMENT
- CASA SORTIDA CAP DE SETMANA
-16 DIES D’ACTIVISME
Taller St Andreu
S’expliquen els objectius i la metodologia que es demana des de les 2 assemblees auto gestionades de preparació de les festes (Reivindicatives i les Alternatives). Hi ha un grup de treball que es reunirà per a preparar aquesta activitat. Manca encara quadrar dia i hora de preparació.
Dona guatemalteca dia 28
Hi ha la demanda d’una dona de poder participar en alguna de les nostres activitats, se la convoca per al dia 28 que hi ha el taller de titelles sobre Ciudad Juárez en Nou de la Rambla (veure calendari 16 dies activisme).
Demanda entrevista dossier dones
Arrel de la demanda que se li fa al grup de respondre a una entrevista sobre les nostres opinions al voltant del 20N, i que nosaltres no hem fet aquesta reflexió col·lectiva i el poc temps que hi ha per poder aprofundir actualment, es pacta que una de les companyes respondrà de forma general a les preguntes telefònicament.
DIVENDRES 18N i Assemblea General:
Només va anar una companya una estona, i va incloure al calendari les activitats dels 16 dies d’activisme. En l’Ass. General es va consensuar que el dia 18N s’okuparan de nou les places durant el cap de setmana.
Hi ha convocatòria general de Concentració a les 19.00 a Plaça Catalunya i acció posterior.
Les feministes farem bloc, ens trobem a Plaça Catalunya “darrera la cuina”, al lloc on fèiem les assemblees a Plaça C. Les que vulguin fer pancartes i pensar lemes que vinguin a les 18.30.
Es demana molt de suport per aquesta concentració!
19 I 20N:
Arrel de la proposta de l’Ass general del moviment de tornar al carrer i d’okupar les places el cap de setmana, i donada la sobre càrrega d’activitats d’aquest mes, es pacta fer una convocatòria per dia per trobar-nos a la Plaça:
Dissabte 19 a les 18.00 a Plaça Catalunya, “darrera la cuina” al lloc habitual de les nostres assemblees quan ens trobàvem a la plaça (que no vol dir que darrera la cuina sigui el lloc habitual de es dones , eh!!!;) )
Diumenge 20 a les 13.00 al mateix lloc l’hora del vermut i després a dinar!
Llibre Icària
S’ha contactat amb 10 comissions. Actualment està a la fase d’edició. Encara no s’ha enviat des de la editorial el text definitiu. Una companya està finalitzant el text. Ara queda pendent decidir si volem aprofitar tots els contactes que s’han fet per a fer xarxa, trobada, etc.
Doodle dia i lloc d’assemblees FI i Edifici 15O:
Al doodle hi ha empat entre dimarts i dimecres, però 3 companyes a l’assemblea no han votat al doodle i voten a l’assemblea pel dimecres, per tant queda establert com a dia d’assemblea entre setmana els dimecres. Arriba informació sobre Can Batlló, per reunir-nos allà hauríem de alternar les assemblees quinzenalment amb les assemblees generals de Can Batlló. Falta que una companya ens faci traspàs del Banc, si fos possible, ens reuniríem allà els dimecres.
Una companya del Edifici 15O ens explica que la feina amb les dones s’està fent progressivament, i ens proposen establir col·laboració una vegada al mes en clau de sopador, de taller, etc doncs comencem amb un sopador al edifici 15O aquest mes abans de les festes de nadal!!!es crea un grup de companyes que s’ocuparà de l’organització.
Una companya explica que al edifici ja han començat a conversar sobre com afecten els desnonaments específicament a les dones. I s’explica com va anar la festa de la setmana passada al edifici; 2 dones se’n van encarregar del menjar i d’aquesta manera es van poder treure els calés del seu jornal (Olé per les dones emprenedores i l’autogestió!), els beneficis de les begudes van anar per les despeses del edifici.
16 dies d’activisme vs la violència masclista:
Des de el grup de treball de violència es fa molta incidència en la necessitat de la col·laboració i participació de totes tant en la elaboració de les activitats com en l’assistència a les mateixes.
- Es demana col·laboració en la difusió, tant en papereria com en la difusió virtual, el cartell estarà per demà i es farà arribar a la llista.
- Hi ha un doodle per quadrar dia i lloc per al grup que treballarà la Marcha de las Putas
- S’ha de fer un grup de treball per preparar la nostra participació en el vermut que realitza Ca la Dona el dissabte 26 a les 12.00. ja hi ha alguna companya apuntada la que es vulgui afegir que es posi en contacta via mail amb el grup de treball de violències (gt16dias@gmail.com)
- Es necessita col·laboració per fer fotografies durant les diverses activitats, per fer gravacions i algun streaming.
- Es demana que cadascuna pugui donar la seva disponibilitat, adreçant-se al correo del grup per anar col·laborant.
- FONAMENTALMENT AQUEST DIES ESTAR ATENTAS A LA LLISTA DE CORREU QUE S’ANIRAN PUBLICANT LES CONVOCATÒRIES DE LES ACTIVITATS.
- Es proposa enviar info a la Independent i fer ús de les noves tecnologies amb lemes antimasclistes, dades concretes, etc. a partir del dia 23. En aquesta línia es proposa també fer un dia de trending tòpic a twitter (nenas, pongánse las pilas con las nuevas tecnologías!!)
Avortament
Una companya passa la info de la reu de la Revoltosa, decideixen el 25N afegir-se a la Mani, faran manifest a la Mani.
Es reuneixen el proper dia 28.11 a la revoltosa per a preparar una mani massiva.
Sortida de Cap de setmana 17-18 desembre
Ja tenim casa!!!! La Kusturica! Alguna hauria d’anar divendres per que ens expliquin temes logístics de la casa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario