Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

miércoles, 23 de noviembre de 2011

Data definitiva xerrada "Feminisme comunitari; Territori, cos, terra": 26N, 18h

Feministes Indignades us recomanem aquesta xerrada, que finalment es farà el dissabte 26 de novembre: "Feminisme comunitari; Territori, cos, terra"

- ¿Cómo puede el feminismo, en tanto que teoría occidental de la emancipación de las mujeres, contribuir a procesos de liberación en contextos postcoloniales o en el descolonialismo?
-"El feminismo comunitario se ha vuelto una herramienta política viva"

A càrrec de Lorena Cabnal, membre de la "Asociación de Mujeres Indígenas Xincas de la Montaña Xalapán" (Jalapá, Guatemala), que ens parlarà sobre el context de les dones indígenes a la regió i dels processos d'emancipació, empoderament i transformació social que estan duent a terme a través del feminisme comunitari.

Dia: Dissabte 26
Hora: 18h
Lloc: CSO La Revoltosa, c/Rogent 82 (Metro Clot L1, L2)


Us esperem!

Si voleu conèixer més:
http://investigaccionddhh.wordpress.com/2011/11/08/entrevista-a-lorena-cabnal-feminista-comunitaria-de-guatemala/

I després...

Kafeta Encoberta

Soparet (menjar vegà i cassolà)
Concert de la cantautora Muna Makhlouf
Sessió de Reagge i Ska bailongo

Us esperem fins les 2h!

No hay comentarios:

Publicar un comentario