Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

lunes, 12 de diciembre de 2011

Fotos del 7D: Cinisme o civisme? Efectes de les ordenances cíviques per a lxs treballadorxs sexuals

Fotos de la taula rodona que es va realitzar el 7 de desembre a l'Ateneu Llibertari del Casc Antic, amb el títol "Cinisme o civisme? Efectes de les ordenances cíviques per a lxs treballadorxs sexuals" i  la participació de Clarisa Velocci (cofundadora i membre de l'Associació GENERA des dels seus inicis el 2003), Margarita Carreras Roy i Monserrat Neira Rodriguez (treballadora sexual)

Més fotos d'aquesta taula rodona i de la resta d'activitats dels 16 dies d'activisme contra les violències de gènere a l'arxiu del blog


No hay comentarios:

Publicar un comentario