Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

jueves, 1 de diciembre de 2011

Fotos del taller de micromasclismes “No sólo duelen los golpes” del 29N a Sabadell

Aquest dimarts 29N vam anar al CSA La Mekànika de Sabadell pel taller de micromasclismes “No sólo duelen los golpes", organitzat en co·laboració amb la comissió de gènere de l'assemblea de Sabadell.

Tot un èxit! Gràcies a totes i tots!

Aquest taller va intentar fer una reflexió a partir dels nostres cossos i de com hem estat socialitzats dones i homes. Hem estat educatxs en desigualtat des de fa molts segles. El masclisme és l’estructura de l’aprenentatge i de l’ordre social de quasi tot el planeta terra. El masclisme significa que tot el que no és ‘macho’, masculí, fort ... és discriminat i exclòs la qual cosa fa que NO es donin iguals privilegis a les dones, les nenes, els nens i molt menys a les lesbianes, gays, bisexuals, transexuals..
Per saber-ne més: http://nosoloduelenlosgolpes.blogspot.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario