Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

miércoles, 25 de enero de 2012

28 de gener No a la dictadura financera . Aturem les retallades !

Des del FSCat ( Fòrum Social Català ) se’ns crida a una manifestació ciutadana  el dia  28 de gener sota el lema “No a la dictadura financera. Aturem les retallades”.

Mentre que a Davos ,  al Fòrum Econòmic Mundial , els més rics es reuneixen per a consolidar el seu sistema de dominació , la resta de la població , sobretot la més desfavorida , patim les conseqüències de les seves polítiques i de la seva dictadura .

L’atur i l’empobriment  s’estenen pels nostres barris i ciutats , acomiadaments , eros i desnonaments són cada vegada més habituals i els governs ens imposen unes polítiques de retallades de serveis públics , sanitat i educació  i socials , inclosos els ajuts per a dones maltractades entre d’altres  , negant qualsevol tipus d’ajut a les persones més necessitades

Nosaltres , Feministes Indignades , compartim amb les i els  convocants la necessitat de sortir al carrer una vegada més i fer sentir les  nostres  veus col•lectives per  aturar les retallades i  atrevir-nos a  somiar i a construir, amb d’altres ,el nostre futur en una Catalunya i en un altre món possible.

I pensem que les dones i les feministes hem de ser-hi i fer-nos ben visibles en aquesta manifestació , ens sobren les raons!!

Per això us passem una cita per anar totes plegades en un gran  blocfem   

28 de gener a les 16:45 hores
Plaça de Catalunya – Fontanella ( davant de la telefònica)
Bloc  feminista  No a  la dictadura financera . Aturem les retallades!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario