Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

lunes, 5 de marzo de 2012

FEM-NOS FORTES, FEM-HO JUNTES: LA NIT ÉS NOSTRA!



Manifestació nocturna de dones, lesbianes i trans
Dimecres 7 de març 20:30, Plaça de les Tres Xemeneies
Dones, lesbianes i trans, prenem els carrers de la ciutat nocturna demostrant un any més la força de la nostra presència.
En un estat patriarcal que pretén dominar-nos, que intenta mantenir-nos sotmeses, que ens vol fer creure que mereixem rebre violència, i que en som responsables, pel sol fet de sortir quan es fa fosc. Cossos adoctrinats, medicalitzats, objectes sexuals, objectes de burla. Cossos precaritzats pel neoliberalisme. Mancades de llibertat de moviment si estem fora de l’hegemonia blanca. Carrers intransitables per a les que no encaixem en la funcionalitat estàndard, per aquelles que se’ns nega el dret a envellir en la dictadura de l’eterna joventut. Cossos que l'estat patriarcal creu vulnerables, inapropiats, agredibles.
Ataquem juntes, desaprenem juntes, gaudim de la nit sense guardians, combatem la repressió. Ens reapropiem de les nostres vides, que no poden confiscar ni recloure. Ens  fem presents als carrers, desbordem els racons, okupem la nit. Rebutgem l'imaginari de la por, transformem el temor en força col·lectiva, ens reivindiquem des d'un cos fora de tot control patriarcal i ens rebel·lem a l'amenaça de la violència, des de la nostra força que refusa l'obediència. Diem prou a les batudes policials i racistes, rebutjem l'estigma i la persecució social del treball sexual. Avortem lliurement i ens oposem al mandat de la maternitat obligatòria i instrumentalitzada.
Obeïm només els nostres desitjos, disfrutem del plaer en llibertat, desbaratem el cercat del gènere, teixim xarxes,   ens empoderem i actuem amb el suport mutu i l'autodefensa feminista. Caminem la nit, el vespre i la matinada, desafiants, irreverents, inconvenients, provocadores i combatives.
Disfrutem la força col·lectiva en aquesta nit que fem entre totes.  
FEM-NOS FORTES, FEM-HO JUNTES: LA NIT ÉS NOSTRA!


Jornades d'acció feminista autònoma
Se va a armar la gorda - A partir del 4 de març de 2012, Consulteu el cartell!!
I seguiu la cobertura radiofònica a Radio Bronka (104.5 FM / http://www.radiobronka.info/) i a ContraBanda FM (91.4 FM / http://contrabanda.org/)
A Twitter @se_va_armar

3 comentarios:

  1. Companyes! no puc arribar fins les 9 a la manifestació nocturna, farà algun recorregut?

    Salut!

    ResponderEliminar
  2. Aquí está el título de vuestra manifestación:

    Manifestació nocturna de dones, lesbianes i trans


    Aquí están las formas de motivar:

    Dones, lesbianes i trans, prenem els carrers de la ciutat nocturna demostrant un any més la força de la nostra presència.


    ¿Me podéis explicar por favor, cual es la diferencia entre una mujer, una lesbiana y una transexual para el grupo feministesindignades, o feministesbcn, para no poder englobarlo todo en la palabra "mujer" y hacer esas distinciones?

    Gracias :)

    ResponderEliminar
  3. Creo, que las diferentes opresiones que sufren cada una de estas identidades, con las mismas bases opresivas, con especificidades cada una de las opresiones, y como visibilización de las diversidades existentes, no creo que este tan mal puntualizar y visibilizar, por cierto trans no tiene por que ser o sentirse mujer, pero tampoco tiene porque hacerlo una persona leída como mujer por el prisma general, pero las violencias que sufrirá son las mismas... porque lo que "ven-leen" l@s demas no lo elijes tu...

    Marikarmen free

    ResponderEliminar