Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

miércoles, 28 de marzo de 2012

Informacions Vaga 29M i accions feministes per la vaga

Benvolgudes feministes,
us informem que diverses companyes estem dins de l'agència 29 (http://www.agencia29.net/) que farà la vaga d'informar sobre la vaga, posicionant els temes feministes: de 14 a 18h tindrem un espai a la ràdio que parlarà de la vaga des de la perspectiva de gènere: al treball assalariat, però també al reproductiu, domèstic i de cures (la iniciativa de penjar davantals als balcons és molt visual, no? i qualsevol altra que ens serveixi en aquest àmbit).
Podeu fer-nos arribar informacions als mòbils 674 408 031 / 674400307. Per passar a la ràdio en directe heu de trucar al 93 317 73 66. També estarem donant informació durant tot el dia de les accions feministes: de moment tenim contactes amb Dones pa'lante, Sindillar-Sindicat de treballadores domestiques i Gatamaula, que tenen pensat fer un piquet feminista matiner; Genera i espais de suport a les treballadores sexuals, vídues, precàries, treballadores i  Feministes Indignades, que convoca a les 18h a la Pça Catalunya, al seu espai de reunió durant l'Acampada de Bcn.

Passem links amb els bànners de l'agència, on apareixen perquè els pengeu a les vostres webs i blogs i tota persona que hi accedeixi ho pugui veure
Banners:
http://www.veintegenarios.net/29/banners.zip
Flyers:
http://www.veintegenarios.net/29/flyers.pdf

Qualsevol contacte o informació d'accions feministes aquest dia ha de ser difosa.  esperem les vostres infos!
Abraçades!

Més info sobre l'agència

No hay comentarios:

Publicar un comentario