Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

martes, 15 de mayo de 2012

Feministes Indignades ens adherim a dues de les accions convocades per el 15M

Dinar de carmanyola a la seu del PP, amb la comissió d'educació.
Farem una crítica i una lectura de gènere al model d'educació patriarcal que es pretén imposar des del govern del PP, el qual recorda perillosament a l'època franquista. Per això, anirem vestides de 'colegialas' i 'sección femenina', els llocs on ens volen tornar a posar aquestes polítiques educatives regressives. Us convidem a totes a participar-hi i a portar els vostres lemes, vestits, cançons de l'època i el que se us acudeixi.
Les quedades són: 
- A les 12 al xiringuito de les Feministes Indignades a Pça Catalunya, on farem els cartells i des de on anirem juntes al dinar o
- A les 14 directament a la Pça Francesc Macià. 

Judici popular al director de la Caixa.
Farem un FEMBLOC amb el lema "Mai més soles, banquers a la cassola". Us convidem a totes a portar davantals, cassoles, culleres i tots els estris de cuina amb els que puguem, en un ambient festiu, cuinar als responsables de la crisi, perquè les dones no pagarem la seva crisi!!!
Quedem a les 17 a la parada de metro Maria Cristina

I a les 20 farem la cloenda del xiringuito Feministes Indignades a la plaça, amb un AKELARRE FEMINISTA al que esteu totes convidades

No hay comentarios:

Publicar un comentario