Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

martes, 13 de noviembre de 2012

14N Vaga Feminista

CAT
 
14-N VAGA FEMINISTA
FemBlock 18h Jardinets de Gràcia
 
 
Si fas un cop d'ull a les llars, veuràs que hi ha un treball que no és visible sinò et fixes bé. Un treball que no està remunerat ni reconegut. Un treball que consisteix en cuidar de les persones dependents, de portar als nens a l'escola, d'educar-los, de netejar, de donar caliu a la família.
Si fas un cop d'ull al centre de treball on treballes o on treballaves, veuràs que hi ha unes tasques gens reconegudes i d'altres que ho són molt, veuràs que hi ha qui cobra molt menys per fer la mateixa tasca, veuràs que hi ha qui és assetjada però no fa res per no perdre el seu lloc de feina.
Al carrer, hi ha qui treballa sense tenir cap garantia social, amb la policia sempre al darrere amb les manilles a mà.
Aquests treballs no reconeguts, casualment els fan les dones, les lesbianes, les transexuals, les migrants però no, no és casualitat.
El dia 14 de novembre les feministes sortirem al carrer perquè ja està bé d'ajupir-nos constantment i fer de sometents per mantenir l'ordre social d'aquest sistema fet de i per als homes.
Som moltes les que ens vam revoltar la passada vaga no consumint, no anant a treballar, deixant les nostres obligacions per a dedicar-nos a fer-nos sentir i a lluitar juntes des de la barricada de la llibertat; fent realitat ideals de justicia social.
Tot i que sabem que la lluita es sembra en el dia a dia, aquest 14 la volem collir perquè sinò fem res ara, faran amb nosaltres el que vulguin per sempre. No volem retallades en educació ni en sanitat, no volem que siguis la següent a qui acomiadin, a qui desnonin, a qui abusin. No volem veure't per sempre tancada en una casa al servei d'una persona que no reconeix el què ets ni el què fas.
Volem viure dies de revolta perquè és l'única manera de fer un gir real que faci canviar el rumb d'aquest malson anomenat crisi, patriarcat i capitalisme, entre d'altres.
No et podem obligar a fer vaga però si convidar-te a participar al nostre block dins de la manifestació anticapitalista a les 18h a Jardinets de Gràcia.

La lluita ens dòna el que el poder ens prèn!!
Vaga de cures, vaga feminista, vaga social, vaga de consum!!!
Si obres el 14, no tornaré!!
Sense dones, lesbianes i trans no hi ha revolució!!!
No tenim por perquè no tenim res a perdre!!!

Assemblea Feminista per la vaga general, social, de consum i el treball de cura

vaga de consum, vaga de cures, vaga social!!
14-N VAGA FEMINISTA
FemBlock 18h Jardinets de Gràcia
 


CAST
14-N Huelga FEMINISTA
FemBlock 18h Casa Fuster (Jardinets de Gràcia)

Si echas un vistazo a los hogares, verás que hay un trabajo que no es visible sino te fijas bien. Un trabajo que no está remunerado ni reconocido. Un trabajo que consiste en cuidar de las personas dependientes, en llevar a los niños/as al colegio, en educarles, en limpiar, en sostener a la familia.
Si echas un vistazo en el centro de trabajo donde trabajas o donde trabajabas, te percatarás de la existencia de unas tareas nada reconocidas y de otras que lo son mucho, verás que hay quién cobra mucho menos por hacer la misma tarea, verás que hay quién es asediada pero no hace nada por no perder su puesto de trabajo.
En la calle, hay quien trabaja sin tener ninguna garantía social, con la policía siempre detrás con las esposas a mano.
Estos trabajos no reconocidos, casualmente los hacen las mujeres, las lesbianas, las transexuales, las migrantes pero no, no es casualidad.
El día 14 de noviembre las feministas saldremos a la calle porque ya basta de agacharnos constantemente y someternos para mantener el orden social de este sistema hecho por y para los hombres.
Somos muchas las que nos sublevamos la pasada huelga no consumiendo, no yendo a trabajar, dejando nuestras obligaciones para hacernos escuchar y luchar juntas desde la barricada de la libertad; haciendo realidad ideales de justicia social.
A pesar de que sabemos que la lucha se siembra en el día a día, este 14 la queremos cosechar porque si no hacemos nada ahora, harán con nosotras lo que quieran por siempre. No queremos recortes en educación ni en sanidad, no queremos ser las siguientes a quienes despidan, a quienes desahucien, a quienes abusen. No queremos vernos por siempre encerradas en una casa al servicio de un sistema que no reconoce lo que somos ni lo que hacemos.
Queremos vivir días de revuelta porque es la única manera de dar un giro real que cambie el rumbo de esta pesadilla denominada crisis, patriarcado y capitalismo, entre otros.
No podemos obligarte a hacer huelga pero si invitarte a participar en nuestro piquete a las 12 h. (gato de la Rambla del Raval) y en el bloque dentro de la manifestación anticapitalista que empienz a las 18h en Jardinets de Gràcia.

La lucha nos da lo que el poder nos quita!!
Huelga de cuidados, huelga feminista, huelga social, huelga de consumo!!!
Si abres el 14, no volveré!!
Sin mujeres, lesbianas y trans no hay revolución!!!
No tenemos miedo porque no tenemos nada que perder!!!

Asamblea Feminista por la huelga general, social, de consumo y de cuidados


CAST (pdf)

CAT(pdf)

No hay comentarios:

Publicar un comentario