Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

viernes, 30 de noviembre de 2012

Ester parla: Perdre un ull



Ester Quintana, de 42 anys va perdre un ull per l'impacte d'un projectil llançat pels Mossos d'Esquadra el 14N. La seva versió contradiu frontalment la del Conseller d'Interior, Felip Puig.

Ester Quintana, de 42 años perdió un ojo por el impacto de un proyectil lanzado por los Mossos de Esquadra el 14N. Su versión contradice frontalmente la del Conseller de Interior, Felip Puig.


ATENCIÓ, LA TEVA COL·LABORACIÓ ÉS MOLT IMPORTANT PER L'ESTER:
Si vas estar a la zona de Passeig de Gràcia entre Gran Via i Plaça Catalunya (C/Casp) el 14 de novembre entre les 20:30h i les 21:00h, o vas veure alguna cosa des de la finestra o balcó d'un pis, posa't en contacte immediatament amb la família i els amics de l'Ester Quintana a través del mail: animsester@gmail.com



Més testimonis del #14N / Más testigos del #14N:
http://youtu.be/lLf4d22laXk

No hay comentarios:

Publicar un comentario