Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

jueves, 14 de marzo de 2013

Acta Assemblea Feministes Indignades 3 de març 2013


Temes tractats:

  • 8 de Març
MANI – S’han imprès cartells per la mani, cal emportar-se’n per encartellar.
Hi haurà 100 dones amb tambors
Durant el recorregut s’empaperarà amb temes feministes
Finalment la mani es comunica – Inici : Plaça Universitat a les 18h30 – Final: entre 21h. i 21h30: Plaça St. Jaume – recorregut: Pl. Universitat – Gran Vía – Balmes – Pelai – Pl. Catalunya – Fontanella – Via Laietana – Jaume I – Pl. St. Jaume

Trobada 4/03 – dilluns a les 17h. darrers preparatius per a la mani.
Es faran diptics amb indicacions per a la mani.
Qüestió megàfon: Comprar-ne un més potent i demanar a companyes que es responsabilitzin de la megafonia (continguts) mani.

Bicicletada – S’ha enviat informació – Cal difondre.

FESTA – S’ha enviat doodle per apuntar-se a les diverses tasques.
Dia 6/03 desprès de la “Colada” es queda per preparar els espais
Hi ha d’altres tasques FI com son: torns de barres, porta, torns de neteja (8/03) i 9/03? (està pendent si es fa o no aquesta neteja) que cal apuntar-se.
FI fa donació d’un llibre de R-Evolucionando per a la panera que es rifarà.
Comissió 8 de març està debatent encara si es cobra entrada.
La festa serà de 22h. a 01.00 h.

Dinar Pl. Catalunya 9/03 – Dones 15-M – Dinar de dones a partir de les 12h.

  • TALLER AUTODEFENSA – 6 i 7/04 – Teixidora – Horari Dissabte de 10h. a 19h. i Diumenge de 11h. a 17h. – Cal inscriure’s abans del 18.03 – Es només per a Indignades.

Tema: Desobediència Feminista – de forma col·lectiva i individual

Tractem aquest tema des de noves maneres d’estar juntes que donguin sentit a la vida – visibilitzant la cura que donem i rebem i aportant noves formes de cura contra la precarització i la individualització – vers l’organització social de la vida: NO a la mercantilització de la cura ni a l’explotació de les dones migrants i repartiment del treball de cura homes/dones (ni rols de gènere ni divisió sex. del treball).
Que la diferència no ens produeixi indiferència: no a la individualització de la vida i reelaborar el que ens uneix – buscar aliances: ex: metgeses que visitin inmigrants sense papers. Ser incloents amb les dones més debilitades. Drets per a les treballadores sexuals. La diversitat de les dones pensar-la en termes d’aliances i no con un tot unificat.
Proposta d’Aleteo – Radio Contrabanda : Grabar un vídeo – sobre com s’entén la desobediència F. – com s’interpreta la D.F. (gent del carrer).
Ciutat/zona rural – per capes socials, com es veu?: Escolta, indagació i elaboració conjunta. També durant la mani: proposta d’una companya de grabar i recollir opinions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario