Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

miércoles, 27 de noviembre de 2013

Acta assemblea Feministes Indignades 20.11.2013

Ordre del dia:
 • Llista correu FI (canvis)
 • 25N
 • breus

Acords assemblea

 1. S’acorda modificar el sistema de funcionament de llistes de correu: pimienta queda com a llista de treball per a les que assisteixen de forma habitual a les assemblees; la llista de google continua tenint el caràcter informatiu i d’enviament de notícies, actes, accions d’interès. S’enviarà un mail a totes les persones que hi ha actualment a la llista perquè confirmin si volen seguir rebent mails de feministes indignades, ara des de la llista de gmail. En tot cas, actes, convocatòries i adhesions seguiran penjades al blog. Es diu també que actualment el twitter s'esta portant entre totes, s'haurà d'organitzar millor.
 2. S’acorda no convocar Femblock per la mani del #25N, però sí animar a assistir amb armes casolanes d’autodefensa.
 3. S’enviaran els cartells de convocatòria a la mani i es demana difusió via tuiter, facebook o imprimir-los i empaperar. Si algun grup vol quedar abans o després de la mani per seguir empaperant que s’autogestioni impressió cartells i després es passarà comptes amb la caixa d’indignades (hi ha una companya, però, que pot aconseguir impressions bé de preu). La convocatòria també es difondrà al cinèforum de l’Espai Jove Fontana del 24. També es demana que la gent enviï fotos amb armes d’autodefensa per penjar-les al blog.

Punts informatius:


 1. Espai Jove Fontana: es passarà documental “Aquest compte no s’ha acabat” i es farà cine-fòrum. Es posarà una bústia per si algú vol deixar calers per contribuir a la impressió de cartells de convocatòria de la mani del #25N.
 2. Hi ha una manifestació contra els pressupostos convocada pel 24N, primer la van convocar sindicats i altres entitats no massa afins però ara s’hi han adherit altres col·lectius més afins. Hi ha una mani, també contra els pressupostos, convocada per col·lectius afins, el 4 de desembre.
 3. L’1 de desembre les companyes que van estar fent l’any passat la recerca sobre FI ens faran la devolució, s’anima a totes a assistir a aquesta assemblea, perquè la seva mirada ens pot aportar punt per a la reflexió.
 4. El grup de maternitats feministes ja ha començat a funcionar.

Punt pregunta:


 1. Una companya es pregunta perquè no es va parlar en cap assemblea la possibilitat d’assistir a la trobada feminista dels PPCC de la setmana anterior. Es diu que eren molt poques a les assemblees prèvies i que això va fer que no es tractessin massa punts. Es diu que s’enviarà un mail a les companyes que han organitzat les trobades per dir que no vàrem donar cap resposta sobre assistència per la nostra dinàmica de funcionament actual, una mica encallada.

Punts pendents:

 1. Proposta passi documental "Cuidado, resbala”
 2. Proposta 17D Drets treballadores sexuals
 3. Una any sense Consol... i l’arbre a la Kosturika?
 4. Proposta treball sexual (mail)

No hay comentarios:

Publicar un comentario