Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

lunes, 3 de marzo de 2014

Acta assemblea Feministes Indignades 2 de març 2014

  1. Proposta mani 29M encausades Parlament i Llei Mordaça (15 min)
Coincidim totes en el desig de fer un Fem bloc pel 29M amb una pancarta donant suport a les companyes  encausades, a mès d'un petit escrit de suport per penjar al blog.
Alguna companya expressa l'interès de fer un seguiment del grup de treball que va acudir l'asemblea  del 29M. No estem segures de si existeix o no. Tb recordem el grup de companyes Indis q treballen en el tema Ley Mordaza. Volen trasladar alguna info, alguna proposta per aquest dia, escriure un manifest?
Queden en continuar parlant-ho la propera assemblea Dimecres 12 de març.

2.       Devolució Ass. VAGA Dones Dimecres passat 
Una companya parla de la necessitat d'articular-nos entre FI i Ass. VAGADETOTES, en casos per exemple en els quals  no es pot seguir el procès de reunions periódiques però si vol participar puntualment o fer apotacions i donar supot concret en video viral, contactes, etc. Les companyes que hem anat a les últimes reus ho tenim en compte (i ho comuniquem) en les properes ass de VAGA.

3.       Mani Nocturna 7M La Gorda.
Algunes companyes Indis porten una de les pancartes. Es demana solidaritat e intercanvi per portar-la si alguna es cansa perque el recorregut es llarg, i Puntualitat. la sortida es des de La presó WAs Ras a Poblenou.
Tb es recorda la trobada de la Gorda pel Diumenge 16 al parc pegaso. Des de la VADADETOTES es pensa anar-hi.
participem com FI? De quina manera?

4.      Pel que diuen algunes companyes, No cal tornar a explicar a la Comissió 8M ja que estan enterades del interés de fer  difusió el mateix 8M i a més a més no n'hi ha escenari. Però que si alguna vol anar-hi perfecte clàr.
5.       8 de març
(Li donarem un temps llarg perquè a la darrera assemblea vàrem dir d’organitzar femblock per la mani. També perquè les que estan anant a la comi 8 de març i se va a armar la gorda puguin passar la informació.)
Consensuem fer un FEMBLOC pel 8 però esperem per concretar una mica més desprès d'aquest Dimecres 5 que tenim Reu de VAGADETOTES per no crear 2 femblocs simultanis.
Igualment quedem a les 17.15h el mateix 8M a Ca la dona per reunir-nos i no perdre'ns, per agafar micro, per fer o terminar la pancarta si cales.
Es recorda q a l'assemblea passada algunes companyes volien fer un conjuro, aquelarre, queimada? però no es queda en cap cosa per organitzar-ho mès enllà de reunir-nos el mateix 8M una horeta abans a ca la dona.

6.     
Gestió i  funcionament llistes de correu i enviament acta
Es consensua deixar un espai a la propera assemblea per debatir-ho: com estant funcionant les llistes i les xarxes? Qui ho esta portent? es vol una rotació? (afegir al proper ordre del dia)
De totes maneres, i en relació a lo que una companya deia de l'acta, quedem en que considerem més adient seguir fent només 1 VERSIÓ d'Acta per no seguir augmentar feina no prioritària i només enviar-la a la llista Interna, ja que s'entén que tothom (la gent q no esta assistint a les assemblees i per tant no hi es a la llista interna) la pot veure igualment des del blog.

7.     Devolució Grups de Treball

Decidim que la propera assemblea els diferents grups que existeixin a l'actualitat facin 5 cèntims del seu estat actual. Si no n'hi ha res a dir, pues res!


PROPERA ASSEMBLEA
DIMECRES 12 DE MARÇ

Aproximació a l'Ordre del Dia per ass. 12M

. Devolució Grups de Treball
. Gestió i funcionament de llistes de correu, actes, xarxes...
. Devolució Ass. VAGADETOTES
. Valoració FemBloc 8M, mani nocturna, etc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario