Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

viernes, 14 de marzo de 2014

Dimarts 18 de març Manifestació: Cap agressió sense resposta


Des del col·lectiu de dones feministes de l'Eixample us convoquem a una manifestació per a dones, lesbianes i trans el proper 18 de març  a les 21.00hs al creuament entre el c/ Provença i c/ Marina.

Recentment, hi ha hagut cinc casos de dones del barri que han patit agressions al carrer per part de la mateixa persona. Aquest empra sempre la mateixa estratègia; fent-se passar per fotògraf, t'ofereix unes fotos cobrant 10€ i et diu com hauries de posar. Llavors passa de dir a fer i a tocar, arribant a baixar la cremallera dels pantalons.

Aprofitat l'avinentesa i en relació amb altres casos que hi ha hagut a l'Eixample, Gràcia i voltants (com el cas del noi de cúter), hem vist la necessitat de convocar aquest acte per cridar plegades que  volem viure sense por en unes ciutats, barris i pobles on no ens violentin ni jutgin pels carrers pel sol fet d'anar soles de nit quan es fa fosc. Volem gaudir de la nit i transformar la por en força col·lectiva.

En aquests temps en que les nostres llibertats i conquestes socials es trenquen davant el silenci imposat per un capitalisme patriarcal que ens vol invisibles, nosaltres volem repensar-nos en col·lectiu i repensar un món en el qual puguem viure lliures d'estigmes, discriminacions i agressions lligades al fet de ser dones i lliures d'un control extern sobre els nostres cossos i les nostres vides.

Davant les seves agressions, la nostra resposta

No hay comentarios:

Publicar un comentario