Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

martes, 3 de junio de 2014

Vols participar de les tasques de reconstrucció del CSA Can Vies?


Vols participar de les tasques de reconstrucció del CSA Can Vies?


Juntes podem!

Apunta't, enviant un correu a:

Agenda:

dimarts 3
-8.30h #AcomiademlEXcavadora
-16.30h jornada de treball

dimecres 4
-20h asssemblea oberta
+ info canvies.barrisants.org/mantenim-viva-

Qui no vol fer les coses busca excuses, qui les vol fer troba els mitjans!


Abans de res, volem agrair la solidaritat que hem rebut per part dels veïns i veïnes, en qualsevol de les seves formes: les que heu sortit al balcó a picar amb les cassoles quan la policia ens estava agredint, les que us heu apropat a donar-nos suport, les que heu participat de la reconstrucció, les que heu sortit al carrer, les que heu fet aportacions econòmiques, etc.  Sense totes vosaltres, aquests 17 anys d’història no tindrien sentit.
Durant aquests disset anys, són moltes les persones que han passat i han crescut a Can Vies, moltes les experiències i emocions que hem viscut i compartit, molts els projectes que s’han creat, moltes les lluites en les que hem participat.
Els fets ocorreguts els darrers dies posen fi a una etapa de la història del Centre Social, per deixar pas a una de nova. L’èxit de les dues jornades ens ha demostrat allò que algunes a vegades han dubtat: el barri de Sants vol Can Vies i està disposat defensar-lo dels atacs de les urpes de polítics i especuladors.  La fraternitat que s’ha respirat els darrers dos dies treballant juntes ha encès una flama d’esperança als nostres cors que volem mantenir viva; volem reconstruir Can Vies i volem fer-ho al vostre costat. Ens trobem en un moment històric de crisi social, econòmica i política, d’atacs, de canvis, d’augment de les consciències dissidents, de necessitat de defensar-nos juntes contra els atacs dels poderosos, d’estar organitzades, de fer-nos fortes i de saber que juntes ho podem tot. En aquesta conjuntura, veiem que podem avançar cap un dels objectius que sempre hem perseguit: fer-vos partícips del projecte de Can Vies, perquè Can Vies és del i pel barri.
Per això, us convoquem el dimecres 4 de juny a les 20h a una assemblea oberta que tindrà lloc al mateix espai. També us animem a seguir atentes a les convocatòries i continuar participant de les activitats que anirem convocant els propers dies. Adolescents, joves, grans… totes som imprescindibles per construir amb dignitat el barri que volem, el barri de les persones que hi viuen, i no el barri de ciment de les grans empreses i del turisme.
Fem un resum de les convocatòries d’aquesta setmana per tal de seguir reconstruïnt Can Vies entre totes:
Dimarts 3 de juny:
  • 08:30h am #AcomiadamlEXcavadora i jornada de treball quan marxi aquesta.
  • 16:30h – Jornada de treball
Dimecres 4 de juny:
  • 20:00h Assemblea Oberta
Dijous 5 de juny:
  • 10:30h – Jornada de treball
  • 16:30h – Jornada de treball
Dissabte 7 de juny: durant tot el dia hi haurà activitats

  • 10:30h – Jornada de treball
  • 14:30h – Dinar popular
  • 16:30h – Jornada de treball

No hay comentarios:

Publicar un comentario