Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

sábado, 4 de junio de 2011

Activitats i activisme a plaça Catalunya aquest cap de setmana


Assemblea de feministes indignades
  • Avui dissabte 4 ens trobem a les 19h
  • Demà diumenge assemblea a les 17h
Sempre al nostre espai de feministes indignades (darrera de la cuina). Passeu-vos!

Recordem també que està en marxa l’escola feminista d’estiu 2011.

I dilluns… Taller d'autodefensa feminista, DILLUNS DE 20 A 22h a Ca la Dona (C/ Casp 38 http://www.caladona.org/quant-a/).
Aquest taller surt d'una necessitat interna de l'espai de feministes indignades. Us convidem a llegir la reflexió de la comissió de feministes indignades sobre la violència a l’acampada de plaça Catalunya i el comunicat de Feminismos Sol.

-----------------------------------

AVUI DISSABTE 4 DE JUNY: altres activitats i mobilitzacions promogudes per l’acampada de BCN per avui


Manifestació-cassolada  Felip Puig Dimissió Dissabte, 19:30h c/ de la Diputació 355 (seu Departament Interior). L'acampada de la Pl. Catalunya ha convocat una manifestació-cassolada per demanar la dimissió de Felip Puig davant la seu d'Interior. Després s'anirà en manifestació cap a Pl. Catalunya.

-------------------------------------------

DEMÀ DIUMENGE 5 DE JUNY: altres activitats i mobilitzacions promogudes per/amb suport de l’acampada de BCN

12 h Manifestació “Tanquem ja les Nuclears”Pla de Palau—Paral·lel (Seu Endesa)

"La crisi econòmica i les dones", amb Sandra Ezquerra (13:00h, espai Lila)

-------------------------------------------

I també: Des de la subcomissió d'autoorganització estan preparant un debat sobre el tema intentant trencar el tabú (atentes a properes convocatòries!). La subcomissió anima a penjar textos que reflexionin vers el tema de les violències-autodefenses-pacifismes per que el debat sigui el més enriquidor possible. http://autoorganizacion.wordpress.com/2011/06/01/textos-para-debate-com-trencar-el-tabu/+


ENS VEIEM A LES PLACES I ALS CARRERS!

No hay comentarios:

Publicar un comentario