Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

miércoles, 1 de junio de 2011

Escola Feminista d’Estiu Divendres 3 i Dissabte 4 de juny – al CCDFB, Sant Pere més baix 7 de BarcelonaDivendres 3  i dissabte 4 es celebra l'Escola Feminista d'Estiu per a dones 2011, UTOPIES FEMINISTES, COSSOS INSUBMISSOS.
Us convidem a participar. No cal inscripció prèvia.

L’organització de l’Escola Feminista d’Estiu parteix de la il·lusió i el desig de crear un espai de trobada de dones feministes on poder intercanviar, visibilitzar, conèixer, pensar i repensar el que els feminismes estan generant i han formulat per tal de continuar avançant juntes.

Programa:
Debats (localització Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, segon i tercer pis)
- divendres 3 de juny a partir de les 16,30. Heteronormativitat com a poder
- dissabte 4 de juny tot el dia: Matí: Racismes. Tarda: Móns Feministes alternatius al patriarcat heteronormatiu i racista.

i la Festa!!: divendres a les 23,15 al Brot (Centre Civic Farinera del Clot)

Organitza Ca la Dona, Xarxa Feminista i altres activistes independents.
Trobareu més informació a http://www.caladona.org/escola-feminista/

No hay comentarios:

Publicar un comentario