Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

miércoles, 1 de junio de 2011

Programa de ràdio feminista emès des de Plaça Catalunya, diumenge 29 de maig



Aquí podeu sentir el programa de ràdio que es va emetre en directe el passat diumenge a la tarda des de plaça Catalunya. La comissió de feministes indignades va participar en l'emissió, conjuntament amb les companyes de radio Contrabanda (Aleteo desequilibrado) i Radio Bronka (las Rebeldes sin sombra).
Com ens diuen les companyes de la ràdio, es va parlar de l'impacte de la crisi sobre les dones, del mercat de treball, de la crisi del treball de cura, d'economia feminista, de salut, d'educació, d'avortament, de migracions, i d'història del feminisme.


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario