Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

martes, 31 de mayo de 2011

Avui dimarts 31, assemblea a les 19h i crida a la participació feminista

Avui assemblea de Feministes indignades a les 19h. Passeu-vos pel nostre espai, darrera de la cuina!

Hem reservat el centre de la plaça Catalunya per al dijous 2 de juny de 18.00 a 21.00 hores per fer una trobada d'organitzacions feministes de l'àgora. Volem que sigui una oportunitat per visibilitzar organitzacions feministes i de dones que normalment no tenen un espai central al feminisme: organitzacions de dones migrades, treballadores de la llar, organitzacions de dones musulmanes, treballadores sexuals... i en general organitzacions feministes que no hagin passat molt sovint per la plaça.

Avui hem quedar a l'espai feminista a les 18.00 hores per començar a preparar aquesta activitat. Passeu-vos! I sinó, ja sabeu, assemblea de feministes indignades a les 19h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario