Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

lunes, 29 de agosto de 2011

Assemblea el 4 de setembre: trobem-nos i retrobem-nos totes cap a la tardor calenta!

Després de l'estiu, les Feministes Indignades ens trobem i ens retrobem en una assemblea oberta a totes les dones, lesbianes i trans feministes el proper diumenge 4 a les 18h, al Parc de la Ciutadella, davant de la mamuta feminista.

Des que el passat 19 de maig ens van trobar a la plaça Catalunya han passat moltes coses i el temps s'ha accelerat. Si l'agenda inabarcable del moviment 15M us ha sobrepassat, a nosaltres també! Per això volem trobar-nos i retrobar-nos totes:
  • Les que vam redactar el manifest de Feministes Indignades al nostre espai a l'acampada de la plaça Catalunya.


  • Les que ens vam trobar algun dia a la plaça i no ens vàrem poder quedar gaire temps perquè la vida ens reclamava.


  • Les que hem participat a les accions i mobilitzacions: el taller de gènere, la trobada amb associacions feministes i el programa de ràdio que vam fer a la plaça Catalunya, la manifestació i concentració Aturem el Parlament del 14 i 15 de juny, la manifestació i l'akelarre feminista del 19 de juny, la manifestació contra les retallades del 20 de juliol...

Sembla que ens espera una tardor calenta! Aquí tenim la reforma constitucional neoliberal que vol acabar amb el poc Estat de benestar que tenim, les retallades constants dels pressupostos públics i dels nostres drets, retallades que afecten especialment les dones, la campanya contra el laïcisme i el dret a l'avortament de l'església catòlica...

Cadascuna amb les nostres forces, les FEMINISTES INDIGNADES alcem la veu!
Ens trobem diumenge 4 a les 18h al Parc de la Ciutadella, davant la mamuta!No hay comentarios:

Publicar un comentario