Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

jueves, 6 de octubre de 2011

15 d'octubre, Fem bloc feminista, 16h a Palau de Mar

 

El 15 O, quan es compleixen els cinc mesos del 15 M, milions de persones prendrem de nou els carrers per a demostrar la nostra indignació i el nostre rebuig contra  les retallades socials i demostrar que  no som mercaderies en mans de capitalistes i governants al seu  servei.

Aquesta és una convocatòria internacional i a Barcelona sortirem al carrer sota el lema “De la indignació a l’acció, les nostres vides, no els seus beneficis”, com un inici d’una tardor de mobilitzacions pel nostre futur.

Com a Feministes Indignades treballem intensament dins del 15 M per fer visible que les retallades socials també estan marcades per el gènere, per el sistema de dominació patriarcal. I també ens proposem fer-nos ben visibles en aquest 15 O com a dones i com a feministes.

Per això comptem amb totes vosaltres dones, lesbianes, trans, nenes, mares, àvies, cosines, estudiantes, treballadores domèstiques, immigrades, precàries, amb diversitat funcional, no estàndards, gitanes, camperoles, mestres i prostitutes per a aconseguir-ho. I si des dels barris, pobles i viles es sortirà en columnes, nosaltres, totes nosaltres, organitzarem el nostre BlokFem  amb el nostre lema : “De la indignació a l’acció, les nostres vides, els nostres cossos, els nostres treballs, no els seus privilegis, no els seus beneficis”. Sortirem de Palau de Mar (seu de Benestar i Família) i pujarem per Via Laietana per a unir-nos a la manifestació general a Plaça de Catalunya.

Volem que sigui un Fem Block divertit i també reivindicatiu… Posem a treballar la nostra imaginació per a aconseguir-ho!
  
Dissabte 15 d’Octubre 
a les 16 hores a Palau de Mar

Si no arribes a les 4, ens veiem a la cantonada del banc d’Espanya de plaça Catalunya per començar juntes la mani al voltant de les 5.

Per a totes les que vulgueu fer pancartes i coordinar accions
Dijous 13 d’octubre a les 19h a l’Ateneu Roig de Gràcia Carrer Ciutat Real, 25 – Mº L4 Joanic

La revolució serà feminista o no serà!!
Ni oprimides pel patriarcat ni explotades pel capitalisme
Jo també estava al Parlament!
Si toquen a una ens toquen a totes
Prou repressió!!

                                         Feministes Indignades


No hay comentarios:

Publicar un comentario