Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

viernes, 7 de octubre de 2011

Acta de l'assemblea del 5/10/11

Ens anem trobant a La Mamuta del Parc de la Ciutadella i comencem cap a les 19.20h amb l'assistència d'11 persones, que va creixent fins a ser 16.

PUNT 1: LOGÍSTICA, on ens reunim?

A La Resposta l'espai és una mica petit i l'hauríem d'adequar, l'Ateneu Roig pot ser més adient i si no ens acaba de convèncer es pot buscar una alternativa per Sants o a la Casa de la Solidaritat, etc.

Properes trobades:
  • Dijous 13 a les 19h reunió monogràfica 15O a Roig (preparació FemBlock mani + acció enganxines STOPs convocant 15O)
  • Diumenge 16 a les 17'30h assemblea de Feministes Indignades a Roig

PUNT 2: ANTIREPRESSIÓ

Totes prenem nota del telèfon de la Comissió Jurídica del 15M 689819905.

10 persones detingudes (a data 5/10/2011) més els advocats parlen de 22 identificades El procediment és per citació a l'Audiència Nacional (hereva del Tribunal de Orden Público del franquisme, amb casos de violència sexual cap a homes i dones detingudes).

Mani dijous 6 a les 19h a plaça Catalunya. Si hi ha més detencions, cada dia cassolada a les 19h a plaça Catalunya.

Important la solidaritat de tot el moviment 15M, la mani del 15O ha d'esdevenir també antirepressiva: "totes estàvem al Parlament".

No hem de caure en la divisió del moviment, és una cacera de bruixes per infundir por, hem de recolzar la resposta antirepressiva fent un comunicat.

EXPRESSEM EL NOSTRE SUPORT A LES FEMINISTES DETINGUDES.
Esperem saber què necessiten a la cafeta feminista de La Rimaia i sotasignem el comunicat general existent de suport a totes les persones detingudes, especificant també les feministes, al blog (convocant a més al 15O).

Decidim afegir accions davant institucions repressives a l'itinerari el 15O.

ACORDS:
  • ens informem de quins suports necessiten les feministes detingudes
  • pengem el comunicat al nostre blog
  • incorporem accions el 15O

PUNT 3: 15O

a) Text de convocatòria

Text per convocar organitzacions feministes i dones del nostre entorn en general: volem que el màxim nombre de col·lectius de dones, lesbianes, trans, etc. se sentin convidades, sabent que probablement vindran les feministes.

Afegim referència a la dimensió internacional, no és la crisi, és el sistema capitalista i patriarcal: Ni oprimides pel patriarcat ni explotades pel capitalisme. Totes estàvem al Parlament. Si ens toquen a una, ens toquen a totes. Les nostres vides, NO els seus beneficis.

Ho enviem, com a mínim a: Mambo, Rebeldes sin sombra, Contrabanda, organitzacions estudiantils, Sindicat de treballadores domèstiques, col·lectius de dones amb diversitat funcional, CGT, assemblees de Sants, Les Corts, Gòtic, intercomissions, Tisores, La Revoltosa, CAJEI, CNT, Ca La Dona, Pròleg, La Independent, professionals de la salut, grups de suport a víctimes de violències de gènere... etc.

b) Columna feminista

Comencem a Palau de Mar a les 16h per iniciar itinerari antipatriarcal fent parades (3 principals) per visibilitzar denúncies, més altres punts al llarg del recorregut de la mani general.

Hem d'acabar de decidir qui coordina cada acció, qui media si cal fer-ho, qui porta el megàfon, qui enregistra vídeo...

c) Accions i consignes a la nostra columna i a la mani

A banda de la pluja d'idees d'accions a fer, posem de relleu la importància de passar-ho bé, ballar i cantar recollint consignes de la nostra tradició feminista.

Qui no arribi a les 16h, comencem la mani des de la cantonada del Banc d'Espanya de plaça Catalunya.

Dimecres 12 a les 19h a casa d'una companya ens reunim per acabar de preparar les coses.

d) Manifest Feministes Indignades 15O

Actualitzem el text que tenim sobre les retallades i ho enviem a la llista, així com els flyers, i qui pugui fa fotocòpies.

Com a punt per a la propera reunió queda revisar l'article de la revista Dones, on un trosset parla del 15M i un mini-trosset reprodueix literalment el que nosaltres les vam explicar, a més d'altra banda de les feministes de Sol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario