Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

lunes, 6 de febrero de 2012

Acta Assamblea FI 5 de febrer 2012

Diumenge 5.2.2012    Espai Obert 18.00
Ordre del dia
1. Preparació propera assemblea
2. 8 de març
3. Foro Social Català
4. Valoració Mani 28G
5. Manifest Dret al propi cos
6. Jornades reflexió 11 i 12F
7. Breus
Preparació propera Assemblea:
Calendarització properes assemblees: dimecres 8 de febrer a les 19.00 al banc okupat. Diumenge 19 de febrer a les 18.00, dimecres 22 de febrer a les 18.00.
Hi ha un grup de companyes que s’encarreguen de preparar la propera assemblea.
8 de març
REVOL:
Es va fer assemblea a la Revol el dijous passat, amb l’objectiu de preparar accions al voltant del 8 de març. Es confirma que es farà marxa nocturna el 7.
Es proposa fer jornades de reflexió sobre l’avortament i auto gestió del avortament.
Hi ha un correu on poder enviar idees i propostes.
Propera assemblea de preparació a la REVOL dijous 9 de febrer a les 19.00 (C/ Rogent 82. <M> Clot o Camp de L’Arpa).
CA LA DONA:
Proposen reunió dilluns 13 de febrer a les 19.30 a Ca la Dona (C/ Sant honorat, 17) per ajuntar-nos els diferents espais i grups feministes i preparar la Mani del 8 de març plegades ni per posar en comú les diferents iniciatives la voltant del 8 de març que s’estan gestant entre els diferents grups i coordinar-nos entre totes per portar-les a terme.
A més a més, el 8 de març s’inaugurarà la nova casa de Ca la Dona.
VIDEO FI 8 de març:
Una companya proposa fer un vídeo sobre FI on es reculli el com i el per que de la creació d’aquest grup, el vídeo s’emmarca dins d’un projecte de 100 curts de diferents països, amb contingut polític que es penjaran tots a una web. L’idea seria gravar imatges d’algunes assemblees i a algunes companyes explicant la seva experiència i/o interessos i penjar-ho el 8 de març.
PROPOSTES:
Es proposa fer un taller a diferents barris sobre avortament (es comenta que en aquest sentit, les companyes de la Campanya dels 25 del hospital St Pau passen molta info i molt bona als barris sobre aquest tema).
Es proposa una acció gran i visible per al 8 de març sobre drets sexuals i reproductius i convidar als barris en la participació.
Es genera un grup de treball per organitzar el 8 de març.
FSCat, Foro social Catalá:
Es fa ronda de opinions per valorar la participació o no al Foro Social Catalá; es conclou que, tot i que manca informació, sobre el projecte que s’hauria de presentar, hi ha un grup de companyes que elaboraran una proposta de projecte i ho passaran a l’assemblea.
Manifest Dret al propi cos- avortament:
Hi ha proposta de fer un manifest sobre aquest tema, però donat que hi ha un barri del que ha sortit fer un manifest sobre aquest tema, es parla que és interessant que a la agenda dels barris ja estiguin recollides les lluites feministes, no bloquejar aquest procés.
Es proposa generar espais de reflexió i aprofundiment i d’elaboració d’estratègies a llarg termini, sense deixar-nos perdre per les exigències externes. Combinar estratègies a llarg termini amb  reacció immediata amb aquells temes que ho requereixen.
Alguna companya s’ofereix per anar a la reunió del dilluns 6 de febrer a les 18.30 de la xara del dret al propi cos a la Bone Maison.
Es pacta dedicar una assemblea al tema de drets sexuals, serà l’assemblea del dia 19 de febrer. Es crea un grup que s’encarrega de preparar aquesta assemblea.
Jornades de reflexió del moviment. 11 i 12 de febrer
2  companyes han estat anant a les reunions de preparació de les jornades i expliquen: El 1º Dia es treballarà Pensem el Present i Debilitats col·lectives. El 2º dia es treballarà Eines per a la lluita i Perspectives de futur.
Per al punt de Perspectives de Futur les FI  farem servir les conclusions i objectius que vam treballar a les nostres jornades de reflexió.
Es realitza una dinàmica per grups de treball per a extreure contingut que aportar a les jornades. Els continguts que han sortit de la dinàmica es recolliran i es tornaran a llegir i debatre en la propera assemblea, abans de portar-los a les jornades.
S’explica que hi ha un grup de treball de FI preparant les jornades, que les dones que vulguin estan convidades a participar tant donant suport al grup de FI, com donant suport en les tasques organitzatives de les jornades, com participant en les jornades simplement en les plenàries.
Breus:
Marea violeta: Hi ha una convocatòria de marea violeta per al dia 10 de febrer a les 19.00 a Plaça St Jaume. Es pacta que una companya esbrinarà qui convoca i a la propera assemblea es decideix si ens afegim o si donem suport.
Proposta Enganxines: Unes companyes fan proposta d’elaborar enganxines per al 14 de febrer amb missatges: “FI advierten:...” amb missatges contra l’amor romàntic.
Femigra: Una companya ens ofereix la possibilitat de participar de la taula “Voces de mujeres en los medios de comunicación” el divendres 10 de febrer de 15.30 a 17.30.
El dimecres es concretarà qui participa.
Mujeres Pa’lante: El divendres a les 18.30 es reuneixen per a organitzar una acció d’autogestió (una festa). Es proposa que elles es reuneixin i que comptin amb nosaltres per a donar-li suport en l’acció d’autogestió.
Brot: es proposa fer text de suport a les companyes del Brot, explicant i reivindicant els espais no mixtes.
Correu calés que es deuen de enganxines 15O: Ha arribat a la llista la demanda de suport a la dona que es va encarregar de portar-les enganxines del 15O a la impremta.
El moviment li dec més de 10000 euros. Es pacta que es parlarà aquest tema i es prendran decisions en la propera assemblea.

No hay comentarios:

Publicar un comentario