Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

lunes, 9 de abril de 2012

Presentació del Llibre R-Evolucionando a la Ciutat Invisible, dimarts 10 d'abril


Este martes día 10, a las 19h, en La Ciutat Invisible, Feministes Indignades presentamos el libro "R-evolucionando. Feminismos en el 15-M".

Como sabéis, este libro es fruto del trabajo colectivo hecho por feministas, organizadas en comisiones específicas o insertas en otras comisiones, en el contexto del movimiento 15M en todo el estado español. El libro es un relato vivencial de aquello que nos llevó a salir a las plazas,a juntarnos, a discutir, a reivindicar, a exigir, a visibilizar y, a su vez, un relato político de la revolución: aquél que señala la perversión de la separación de trabajo productivo y reproductivo, el que pone el dedo en la llaga en referencia a la organización jerárquica de la sociedad y sus opresiones derivadas, el que recuerda el impacto del lenguaje y de lo simbólico sobre las vidas reales, el que denuncia la violencia estructural del sistema capitalista patriarcal, etc.

El libro es por tanto la narración de una lucha compartida que pone en el centro a las personas y, a partir de este centro, trabaja por una transformación profunda de la sociedad. Feministas radicales atacando en su raíz la desigualdad social.

Por todo ello, porque el libro es una narración personal, política y, sobretodo colectiva, queremos invitaros a participar del debate organizado con motivo de la presentación de este libro, breve testimonio de una intensa experiencia horizontal, asamblearia, feminista. Para continuar ampliando las posibilidades de participación y seguir construyendo de forma conjunta los discursos y las luchas feministas.

¿Cómo podéis participar?
- Asistiendo a la presentación en La Ciutat Invisible, C/Riego, 37, Barcelona Metro: Sants Estació (L3 Y L5); Plaça de Sants (L5 y L1)
- Siguiendo el debate a tiempo real en http://bambuser.com/channel/peoplewitness.feministesindignades
- Twiteando vuestra opinión usando los hastags: #feminismos15M #revolucionando
- Skypeando a tiempo real e interviniendo activamente del debate: Feministesindignades (feministes.indignades.bcn )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aquest dimarts dia 10, a les 19h, a La Ciutat Invisible, Feministes Indignades presentem el llibre "R-evolucionando. Feminismos en el 15-M".

Com sabeu, aquest llibre és fruit del treball col·lectiu fet per feministes, organitzades en comissions específiques o inserides en altres comissions, en el context del moviment 15M a tot l'estat espanyol. El llibre és un relat vivencial d'allò que ens va portar a sortir a les places,a ajuntar-nos, a discutir, a reivindicar, a exigir, a visibilizar i, al seu torn, un relat polític de la revolució: aquell que assenyala la perversió de la separació de treball productiu i reproductiu, el que posa el dit en la nafra en referència a l'organització jeràrquica de la societat i les seves opressions derivades, el que recorda l'impacte del llenguatge i d'allò simbòlic en les vides reals, el que denuncia la violència estructural del sistema capitalista patriarcal, etc.

El llibre és per tant la narració d'una lluita compartida que posa en el centre a les persones i, a partir d'aquest centre, treballa per una transformació profunda de la societat. Feministes radicals atacant en la seva arrel la desigualtat social.

Per tot això, perquè el llibre és una narració personal, política i, sobretot col·lectiva, volem convidar-vos a participar del debat organitzat en motiu de la presentació d'aquest llibre, breu testimoniatge d'una intensa experiència horitzontal, assembleària, feminista. Per continuar ampliant les possibilitats de participació i seguir construint de forma conjunta els discursos i les lluites feministes.

Com podeu participar?
- Assistint a la presentació a La Ciutat Invisible, C/Reg, 37, Barcelona Metre: Sants Estació (L3 I L5); Plaça de Sants (L5 i L1)
- Seguint el debat en directe a http://bambuser.com/channel/peoplewitness.feministesindignades
- Twitejant la vostra opinió sota els hastags #feminismos15M #Revolucionando
- Skypejant a temps real i intervenint activament del debat: Feministesindignades (feministes.indignades.bcn )

No hay comentarios:

Publicar un comentario