Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

martes, 28 de enero de 2014

1-7 de febrer -Setmana d'accions en defensa de l'avortament, convocada per les feministes autònomes


Ens és igual quin partit, quina organització o religió ens ataqui prohibint-nos avortar perquè no pensem obeir els seus mandats.
No repetirem una altra vegada el discurs. Hem decidit passar a l'acció.

Us convidem a participar de forma autònoma en aquesta setmana de lluita de l'1 al 7 de Febrer amb imaginació i ràbia, per a deixar clar el nostre rebuig a l'avantprojecte de la Llei de l'avortament.

Totes juntes a la mani del dia 
1 de febrer a les 17h

a la porta de la catedral

Que la nostra resistència es faci sentir!!!

NI UN PAS ENRERE EN LES LLIBERTATS SEXUALS I REPRODUCTIVES!!!
Totes a la setmana de lluita en defensa de l'avortament! (de l'1 al 7 de febrer)

Som moltes i se'ns a acabat la paciència...

Som moltes i tenim molt clar que no observarem de braços plegats com ens volen fer retrocedir als anys més obscurs de la nostra herstòria més recent. Des de la nostra creativitat, empoderament, persistència i autoorganització sabem que tenim prou capacitat per mantenir el pols contra els polítics del PP del Govern central, que discutits entre ells, es debaten si tirar endavant l'avantprojecte de llei, tal com l'havien presentat. Per això sabem, que si els pressionem de diferents maneres, ja sigui manifestant la nostra opinió en diferents àmbits, creant xarxes de suport mutu per les dones, lesbianes o trans que vulguin avortar, fent accions de protesta, i fent sentir el nostre rebuig, com ja ho han fet altres companyes a escala internacional, potser hauran de recular.

Som moltes les veus crítiques que rebutgem la nova “Ley Orgánica de Protección de la Vida del Concebido y de los Derechos de la Mujer Embarazada” perquè com moltes ja sabeu, si entra en vigor aquesta llei cap dona, lesbiana o trans podrà avortar, sinó és que un equip de metges i psicòlegs determinen que l'han violat, o bé, que tenir una criatura li causarà un dany psíquic molt fort. A més una menor de 18 anys, en cap cas, no podrà avortar sense el consentiment dels pares/mares o tutor/a legal. A més, les pastilles del dia després costaran molt més d'aconseguir. És a dir, a partir d'aquesta llei ser mare no serà una elecció, sinó una imposició que afectarà per sempre les nostres vides.

Totes sabem, com recorden les nostres mares, que com passava anys enrere, si et quedaves embarassada, tenies dues possibilitats, o bé avortaves clandestinament, amb l'ajut d'alguna amiga que sabia practicar avortaments, o bé, qui s'ho podia permetre, havia d'anar-se'n a avortar a l'estranger.  Nosaltres no volem permetre que avortar sigui un privilegi d'unes quantes, ni que hi hagi cap més morta per avortaments fets en condicions precàries!


De totes maneres, tot i que estem molt cabrejades amb aquesta proposta de llei, hem de remarcar que l'anterior llei de l'avortament aprovada del PSOE tampoc satisfeia les necessitats de les dones sense recursos que volien avortar. A més, pensem que cap Estat hauria de regular quan podem o no avortar, ja que això ens infantilitza, davant d'unes institucions que pensen que les dones, lesbianes i trans no sabem que és el millor per nosaltres mateixes. Nosaltres defensem que només nosaltres hauríem de decidir sobre el que volem fer amb el nostre cos, perquè el cos és de qui l'habita, i de ningú més.

Ens és igual quin partit, quina organització o religió ens ataqui prohibint-nos avortar perquè no pensem obeir els seus mandats.
Passem a l'acció!Que la nostra resistència es faci sentir!!!

El meu cos, la meva decisió!!
Avortament lliure i gratuït!!

Us convidem a participar de forma autònoma en aquesta setmana de lluita de l'1 al 7 de Febrer amb imaginació i ràbia, per a deixar clar el nostre rebuig a l'avantprojecte de la Llei de l'avortament.

Totes juntes a la manifestació del dia 1 de febrer a les 17h a la porta de la catedral de Barcelona!!
 
Estigueu atentes a les properes convocatòries!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario