Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

viernes, 4 de abril de 2014

Acta assemblea Feministes Indignades 26 de març 2014

Ordre del dia:
  • Manifestació 29 març i actes relacionats amb Encausades Parlament i Plataforma Desobediència2014
  • Retorn trobada de grups Caladona 22-03
  • Valoració assemblea Vaga de dones 23-03
  • Participació FI al FSC
  • Breus
  • Calendari properes assemblees FI

1. Manifestació 29 Març i actes solidaritat Encausades Parlament
S’ informa que el dia 25 de març una representat de FI va assistir a la roda de premsa que es va fer per presentar plataforma Desobediència2014 i algunes FI també van assistir a la presentació de la plataforma. Va ser un èxit, amb molta gent assistint.

Des de FI es farà un FemBloc a la manifestació de dissabte 28 de març. S`ha reciclat una pancarta i modificat una mica per aquesta ocasió amb la frase “Juntes i lliures desmuntem la cultura de por. Desobediència Feminista.”

Hi ha una crida des de l’ organització de la manifestació per que les persones vagin tapades mostrant el seu desacord amb les mesures de la Ley Mordaza que prohibeix i penalitza anar tapats. Es decideix que com a FI anirem una mica com vulguem, fent servir mocadors, turbants, antifaces, o-i roba estil carnavalesc de colors.

S`ha quedat a les 17.30 a Ca la Dona per sortir juntes cap a la manifestació. S’ha quedat a les 18.15 davant edifici de Telefònica a Portal de l’ Angel. S’ esperarà en aquest lloc fins a les 18.30, i després ens col·locarem em un lloc a prop de la gent-pancarta de Encausades Parlament.

Es faran octavetes per amb manifest FI (que ja està al blog FI) per distribuir durant la manifestació.

2. Retorn reunió amb grups a Ca la Dona 22-03

Les companyes que van assistir a la reunió expliquen que va ser una reunió en la que cada grup que està d’ una forma o una altra vinculat a CLD va explicar que feia el grup i com s’ organitzava, o els actes que feien, dintre i fora del context específic de l’ espai CLD. Les FI van resumir el que es varies indignades van escriure a al titanpad. A la reunió es va decidir fer un segon encontre el dia 17 de maig en el qual es discutiran possibles estratègies per ocupar espai de Ca la Dona una vegada es facin les obres dels dos pisos que ara estan tancats i sense arreglar. Les obres començaran abans de l’ estiu.

3. Valoració assemblea Vaga de Totes del diumenge 23 març.
Es fa una valoració molt positiva de la jornada. Es recorda que hi ha una assemblea de vaga de totes el dia 2 d’abril a Ca la Dona.

4. Participació FI al FSC
El FSC es celebrarà a Barcelona els dies 11, 12, 13 d’abril. Hi ha un grup vinculat a Ca la Dona, que participarà en un taller sobre moviments socials i feminismes. Les FI no participem com a grup en aquest Forum Social.

5. Breus
Una companya ens explica que el divendres dia 27 a les 9.15 al Palau de la Justicia es reprèn el judici del cas Palau amb la compareixença de Itziar Gonzalez, es demana que qui pugui anar per donar suport que hi vagi.

Una companya explica que el dissabte dia 28 de 11 a 2 hi ha un acte de presentació retorn d’ una recerca que es algunes de les indignades van fer.

6. Properes assemblees de FI: 6 abril i 27 abril a les 18 hores a CLD.

No hay comentarios:

Publicar un comentario