Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

miércoles, 29 de junio de 2011

Propera assemblea demà dijous 30


La propera assemblea de Feministes indignades serà demà dijous (30 de juny) a les 19.00 a la placeta de darrera del Hard Rock.
Ja està disponible l'acta de l'assemblea de dimarts i aquest és un petit resum per estar preparades per a prendre decisions demà dijous:
- Resposta a la demanda de l’Ass. de Sant Antoni de col·laborar en el debat que faran diumenge sobre violència: veure si hi ha algunes de nosaltres podríem anar i participar o si no elaborar un document amb qüestions/preguntes pel debatre i enviar-li a la gent de sant antoni per a que elles ho treballin. Penseu si alguna s’anima a participar el diumenge!! I si no quines reflexions es podrien passar. (a l’acta i ha alguns dels temes que van sortir)
- Proposta de continuïtat/treball de les feministes: es proposa definir una sèrie de temes concrets que ens interessin sobre els que treballar i reflexionar col·lectivament i elaborar alguns documents o materials per a poder posteriorment treballar als barris. Pensem per al dijous quins temes ens agradaria treballar i com!! (ahir van sortir alguns temes i propostes metodològiques també estan al acta).
- Assiduïtat de les trobades. Quants dies i quins ens veurem a partir d’ara?
- 5 de juliol, un any de l’aprovació de l’actual llei del avortament, Ca la Dona ens convida a participar amb alguna acció, farem alguna cosa?
Fins demà!

No hay comentarios:

Publicar un comentario