Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

domingo, 20 de octubre de 2013

Dones treballadores en lluita per la dignitat

Vanessa Mañas porta més d´un any lluitant perque l´empresa Caprabo reconegui el dret a conciliar la seva vida laboral i familiar. Vanessa té una filla de 7 anys a la que vol dedicar-li el temps necessari per portar-la a escola, cuidar de la seva salut i gaudir de la criança. Caprabo no vol acceptar la reducció de jornada i sou que la treballadora reclama.

A l'agost, dies abans que la seva filla complís els 8 anys, el jutjat Social va dictar una sentència de mesures cautelars on se li atorgava un horari compatible amb l'assistència a la menor fins que sortís el judici.
EL JUDICI S'HA ASSENYALAT PER el DIJOUS 24 d'OCTUBRE, JUTJAT No 13 en RONDA de S. PERE 41 a les 10.30 hores.
Aquest judici té una important transcendència entre el col·lectiu de mares solteres, separades, monomarentals... Actualment a Caprabo la majoria de companyes que tenen fills majors de 8 anys es veuen obligades a abandonar el lloc de treball. Vanessa ha decidit trencar amb la resignació i denunciar per a ella i per a totes les companyes que tenen la seva mateixa situació.
Vanessa necessita el nostre suport per demostrar a l´empresa la dignitat d´una mare treballadora que reclama els seus drets. Vanessa és una lluitadora afiliada a CGT.


Dones Llibertàries de CGT fem una crida al moviment feminista a donar suport a totes les lluites que les dones treballadores portan a terme contra la imposicions empresarials i per aconseguir una vida digna

No hay comentarios:

Publicar un comentario