Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

viernes, 27 de mayo de 2011

Acta de l'assemblea del 26 de maig de 2011

FEMINISTES INDIGNADES

ACTA DIJOUS 26 MAIG 2011

ACCIONS:

  • Xerrada Mataró: per la proposta que se'ns ha fet des de l'acampada de Mataró per anar a fer una xerrada s'ofereixen dues dones. És dissabte a la tarda, hora a concretar.
  • Programa radio bronka diumenge de 15 a 17h en directe des d ella plaça, de moment només ha sortit una dona, estaria bé si altres s'animen a anar a parlar
  • Taller sobre feminisme bàsic: serà diumnege hora concretar. Per prepara-lo s'ha quedat demà divendres a les 19h a l'espai de Feministes Indignades, de moment hi ha 3 dones per prepara-lo però està obert i quantes més siguem millor per si diumenge vingués molts gent poder dividr-nos en grupets. Es parla sobre si el taller ha de ser mixte o no mixte. Es decideix que demà el grup que es trobi per preparar-ho ho decidirà en funció de les ganes. Ningú s'oposa a que el taller sigui mixte o sigui no mixte.
  • Taller educació: diumenge a les 11h hi ha un taller “Trencant mites” organitzat des de la comissió d'educació.
  • Unes noies llencen la proposta de fer uns plafons sobre “què és feminisme i que no és feminisme” prenent la idea de Madrid. Es consensua que sí i ja es pengen uns cartells a l'espai.
  • Manifestació salud i educació: es queda a les 16:30 a l'espai de Feministes Indignades per sortir en bloc. Es diu de portar pancartes relacionades amb el tema de l'abort. Es portarà alguna pancarta de ca la Dona però a més a més hi ha una convocatòria a les 14h per fer pancartes a l'espai de feministes indignades.
  • També surt la proposta de fer diferents cartells amb cadascun dels punts del nostre manifest i portar-los a les diferents comissions de l'acampada
    MANIFEST
  • surt la porposta de fer una comissió manifest per acabar de completar certs temes que han quedat una mica breus i incomplets. Una dona s'ofereix i quan estigui més treballat es portarà la proposta a l'assemblea.

ASSEMBLEA GENERAL
Es considera interessant d'intervenir a l'assemblea general d'aquesta nit. S0oferix una dona fer-hi i els temes que es consensuen que es diran a l'assemblea general són:
  • Qui som
  • On estem
  • Què treballem
  • Com treballem (al nostre espai i la idea de transverssalitzar el feminisme a les diferents comissions)
  • Punts que es volen consensuar a l'assemblea general són: incorporar una persepectiva de gènere a tota l'acampada / l'ús d'un llenguatge no discriminatori on ens sentim totes incloses /proposta d'un nou signe visual de cara les assembles cada cop que s'utilitzi llenguatge sexista o racista (un puny)
    ALTRES:
  • Demà divendres a les 18h torna a reunir-se la comissió de continguts i encara que ens haguem definit com una comissió a part és important que hi anem. ja surt una dona per anar-hi.
- Es parla sobre el tema del dissabte i el futbol: tenim una proposta com a feministes indignades? Demà es seguirà xerrant d'això, si volem prendre alguna postura al respecte i també és un tema que es parlarà avui a l'assemblea general.
Propera assemblea de feministes indignades: demà a les 19h després de la manifestació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario