Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

viernes, 24 de junio de 2011

Dissabte 25 i diumenge 26: assemblea feminista i assemblea barris



Aquestes són les trobades per aquest cap de setmana:

DISSABTE 25
19h: Propera assemblea de Feministes indignades a la plaça del mercat de la Barceloneta
Es treballarà més profundament sobre el contingut que es portarà des de Feministes Indignades a la trobada de barris del diumenge 26. A l'acta del passat dimarts 21 trobareu les propostes que s'estan elaborant des de Feministes Indignades.

DIUMENGE 26
15h: Si alguna no pot assistir dissabte, convoquem les Feministes Indignades diumenge a les 15:00h a plaça Catalunya a la trobada prèvia per definir l’Ordre del Dia i repartir les tasques de moderació de l'assemblea de barris de les 17h.
17h: A plaça Catalunya. Trobada d’assemblees de barri de Barcelona. Es tractará la vinculació de les comissions centrals de plaça Catalunya amb assemblees de barri, viles i pobles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario