Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

lunes, 6 de junio de 2011

La gota que fa vessar el got: reflexions sobre el sexisme als moviments socials


Aquí us podeu descarregar el recull de textos i reflexions La gota que fa vessar el got. Reflexions sobre el sexisme als moviments socials: comunicats i textos sobre el procés de La Torna davant d’una agressió (editat a Barcelona el 2009… i plenament actual).

5 comentarios:

  1. Com m'agradaria poder descarregar-lo. Sisplau, podeu penjar-ho directament del bloc, sense haver de fer-se un compte al facebook (scribb ho exigeix)!
    Merci!!

    ResponderEliminar
  2. Ja està canviat. Aquí tens el link: https://docs.google.com/uc?id=0B4n8kk9qXQkDMjA2YzBiYTctMTczOC00YzQwLWJmNWEtYzgxMTFmNGZlNTcz&export=download&authkey=CID9jssG&hl=en_US

    ResponderEliminar
  3. Moltes gràcies!
    Per si us bé de gust, no sé si el problema és que blogspot no us deixa penjar arxius (i per això tireu del googledocs)no sé si sabeu que podeu migrar el bloc a wordpress exportant-lo des de blogspot (a wordpress es poden penjar arxius)... o si voleu us faig un cop de mà.
    ja direu!
    salut!
    Pd. No tinc cap vincle amb wordpress, però crec que té molta més versalitat que blogspot i és programari lliure i google és un imperi,... i totes aquelles coses de diversificar que mai no està de més! No us vull donar la xapa, molt bona feina companyes!

    ResponderEliminar
  4. Sí, el blogspot no deixa penjar arxius. De fet tenim previst passar a Wordpress en els propers dies/setmanes, d'acord amb la comissió de comunicació de l'acampada. Tens raó, és lliure i és molt millor!

    Si et ve de gust participar pujant contiguts al blog o xarxes socials, fantàstic! Escriu-nos un mail a feministesindignades2011 [at] gmail.com

    Seguim! Tenim assemblea dijous a les 19h.

    ResponderEliminar
  5. Gràcies per compartir aquests documents, poden ser molt útils per qualsevol col·lectiu!

    ResponderEliminar