Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

miércoles, 21 de septiembre de 2011

Demà dijous 22, assemblea a les 18.30h i més convocatòries

Feministes Indignades a la mani del passat 18 de setembre

Després de l'èxit de la mani del 18S i de les trobades de la setmana, demà dijous 22 de setembre tenim assemblea de Feministes Indignades: a les 18:30h al Parc de la Ciutadella, davant de la mamuta. Animem a totes les dones, lesbianes i trans feministes a venir per conèixer-nos i organitzar-nos!

Avancem algunes convocatòries per al cap de setmana:

- Dissabte 24 de setembre, vermut de Ca la Dona a la plaça 8 de març (plaça de les dones), d'11 a 14h. S'inaugura una trobada mensual de Ca la Dona fins que no es pugui entrar a la nova casa de Ripoll, 25. Més informació: http://www.caladona.org/2011/09/caladona-amb-la-merce/

- Diumenge 25 de setembreconcentració contra l’ofensiva dels grups antiavortistes i ultracatòlics: 19h Hospital de Sant Pau, davant de la porta antiga (c/ sant Antoni Maria Claret amb Cartagena). (El 25 de cada mes els antiavortistes ultres es concentren davant de l'hospital). Més informació: http://www.caladona.org/termomix/archives/7886
Octavetes per descarregar:
revers CADA MES i critica_versio imprimir
anvers CADA MES i critica_versio imprimir
octaveta critica llei_versio internet
octaveta CADA MES_versio internet

- Diumenge 25 de setembre, manifestació “Pel dret a l’habitatge, la dació en pagament, stop desnonaments i l’alquiler social” a les 18h a Pl. Catalunya (Barcelona). Convoca la PAH. Més informació:  http://afectadosporlahipoteca.wordpress.com/mani-25s/. El video de la convocatòria és probablement el més eufòric que s'ha fet mai!






No hay comentarios:

Publicar un comentario