Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

jueves, 12 de abril de 2012

ACTA Assemblea FI dimecres 11 d'abril 2012

Acta Assemblea
11/abril/2012

1. Calendarització.
Propera assemblea FI: Diumenge 22 d’abril de 17-21h en Ca la dona.
Pretenem començar a treballar i debatre en profunditat les maneres com ens posicionem davant l’actual panorama repressiu.
Aquesta assemblea comptarà amb un temps dedicat a
I una altra meitat
Les mateixes dones portaren la dinamització tant de la 1ª sessió antirepre com de la assemblea ordinària.
. Proposta sortida FI pel 26-27 maig per treballar la sessió sobre metodología.

2. Espai.
Hi ha força consens en continuar reunint-nos a ca la dona i quan començi el bon temps tornar al carrer, q es d’on venim!
Tambè es parla de que es podria continuar de manera itinerant.
En quant al banc ocupat, reconeixem i sentim el nostre despenje en el compromís de suport per mantenir aquest espai colectiu. Però volem recompensar en part amb la xerrada sobre Violència estructural que ja veniem oferint. Una companya repren els diàlegs amb la dona experta que la faria, així com amb la gent del bank, i en la propera assemblea ens posa al dia.

3. Valoració Vaga 29.
Fem una roda d’opinions i sentiments, d’on arribem a la conclusió de la necessitat d’obrir un grup de treball sobre la situació repressiva actual. Farem una sessió mes inmediata (el proper diumenge 22) en forma de compartir com ens sentim i com volen actuar davant els últims fets, i més endavant, posiblement en una sortida, continuarem aprofundint amb la dinamització especial d’una companya que fa temps ens va oferir.
Fem una pluja d’idees del que volem tractar en aquestes sessions:
  • Fotografía panorama legal.
  • Part emocional: com afrontar pos,...
  • Com ens situem cadascunà, diferents sensibilitats.
  • Organització d’una xarxa de suport, cura.
  • Creació i difusió kit pràctic per manis: tlf abogada, consells,... veure altres guies antirepres.
  • Compartir experiències de lluita dels ‘70, ‘80, ’90 amb companyes mes grans.
  • Com ens organitzem en situacions de càrrega.
  • Estratègies d’acció: accións creatives,...

En quant a la vaga, en general les companyes sentim que, tot i que van decidir (per estar cansades rere el 8 de març) no organitzar res mes que el bloc feminista a la plaça catalunya (que va ser un éxit amb moltísimes dones de totes les edats participant), ens hagues agradat finalment fer algun piquet o acció feminista específica. I totes estem d’acord en la necessitat d’enfondir el debat i la organització en situacions de tensions com la del 29.

Per altre banda, consensuem que ens adherim als 3 manifest que donen suport als tres compnys empresonats i els pugem al blog. Tot i que ens agradaria escriure un text propi denunciant la situació de repressió i criminalització a la desobediència, e impunitat violència policial...

4. Aquest diumenge 15 d’abril hi serà l’assamblea decisòria del 15M a les 17h a Pl. Catalunya en relació al 12-15M. Algunes companyes (3,4) tenen intenció de participar, més, a sentir les decisions preses fins ara (porten setmanes reunint-se) que per parlar. A la propera assamblea es trasmetrà al grup, i es començarà a pensar en com volen sortir al carrer aquests dies com FI.

5. Mujeres P’alante.
Ho parlem molt ràpidament però sembla que la gran festa (per recaudar diners pel colectiu i crear xarxa i solidaritat entre nosaltres) es farà el 16 de juny. Ens demanen si ens podem encarregar les FI de portar el tema bebidas de la festa. Ho parlem la propera assemblea.


6. Ordre del dia provisional, Assemblea 22/04/2012
. Xerrada sobre Violència estructural al banc.
. Mujeres p’alante. Festa. Nostra col.laboració.
. Retorn informació experiències de Ass. Oberta 15M del diumenge 15Ab
. Genera. Organització mani 26 abril.
. Sortida 26-27 abril?
. FI obrir Kafeta Revol al juny.
. Valoració presentació llibre Feminismes 15M.



No hay comentarios:

Publicar un comentario