Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

miércoles, 19 de marzo de 2014

Acta Assemblea Feministes Indignades 12 de març 2014

ACTA ASSEMBLEA FI 12.03.2014

Ordre del dia:
  • Propera assemblea
  • Actes Solidaritat encausades “Aturem el Parlament”
  • Trobada de grups Caladona 22.03
  • Estat dels GT de Feministes Indignades
  • Funcionament de les llistes
  • Vaga de totes i FI

  1. Propera Assemblea dia 26 de març a les 19h. Ca la Dona (proposta ordre del dia provisional: Preparació 29M; valoració assemblea Vaga de Totes 23M; calendarització properes assemblees, projectes, temes de FI)
Es proposa que fem un calendari de les properes assemblees de FI fins l’estiu enlloc de fer-ho a curt termini.
Dues companyes s’han proposat per dinamitzar-la

  1. Actes Parlament
Actes divendres 14.03 a les 19h a l’Ateneu de Nou Barris – es proposen dues companyes per assistir-hi i es parla sobre el contingut del manifest que es llegirà. Es recorda el text que ja vàrem llegir en aquella ocasió en contra de les retallades i com afectaven a les dones. Es proposa que caldria que hi hagués una bona participació de FI a tots els actes del Parlament ja que nosaltres també vàrem participar

Manifestació 29.03 –18h30 Plaça Catalunya. Es parla de la importància de recolzar-la i es proposa fer FEMBLOC a la manifestació i portarem una pancarta. A la tarda ens trobarem dues companyes a CLD per fer la pancarta.

Es farà un text de support.

  1. Trobada grups de CLD dia 22.03 a les 11h
Es parla dels objectius d’aquesta trobada i del nostre compromís amb CLD. Una companya (almenys) assistirà a aquesta reunió. S’obre el debat sobre la nostra participació a CLD i es manifesta que cal recordar que som una assemblea oberta de feminismes diversos que podríem dir-li “grup humà” més que col·lectiu establert. Que els nostres objectius es van definint sobre la marxa de les necessitats, però això no vol dir que no considerem “que la casa es nostra” i que hem col·laborat sempre en les necessitats puntuals de la casa i estem obertes a que si ens necessiten en determinats moments que ens ho comuniquin i que intentarem respondre. Es farà un PAD col·laboratiu ( que es passaré per la lista FI, perquè totes puguem en poques paraules puguem dir que és CLD per a nosaltres)

  1. Estat GTs de FI
Maternitats no té novetats a comunicar.
Vides Vivibles no está actiu, però es comunica que no hem acabat l’escrit per a la publicació, ja que el que es va lliurar a Carmona desprès del Taller només era per el Plenari, però no per a la publicació del Congrès. La publicació ja ha sortit i es pot consultar a Internet.
Es comenta que es la segona vegada que FI fa una activitat externa (FSM i Congrès de Carmona) i un cop fet no s’acaben les tasques de publicació i difusió dels resultats. Es proposa que aquest tema es tracti a l’interior dels GT corresponents.

GT Ley Mordaza esta pensant organitzar un taller informatiu sobre la reforma del Codi Penal i la Ley Mordaza, per el dissabte 5 d'abril, 12h a CLD ( s'haurà de confirmar viabilitata per aquesta data, disponibilitat lloc, format, participants)


  1. Funcionament de les llistes i redes FI
Quan farem la calendarització de les properes assemblees, decidirem quan es parlarà sobre la rotació de les tasques de manteniment de FI en relació a les llistes d’Internet per tal d’alleugerir aquestes tasques.
Consensuem que cada vegada la companya que prendre acta s'encarrega de fer-ho en el format apropiat per la seva difusió publica.


  1. Vaga de totes i FI

El Parlament ciutadà ens va convidar a participar a les Jornades del 14 i 15.03 per difondre la vaga de totes. Quan en vàrem parlar encara no existia el nom de VAGA de TOTES i es va registrar la participació a les Jornades com si fos la presentació d’una acció de FI. Quan ho vàrem veure en el programa, per manca de temps i d’energia de la companya que ho havia de fer, no es va comunicar tot seguit que ho canviessin. Dimecres al vespre es va escriure un e-mail per demanar el canvi de nom de Feministes Indignades per el de VAGA de TOTES per tal d’evitar que es pugui interpretar com una apropiació indeguda de l’acció i que FI assumeixi decisions que son de l'assemblea de Vaga de Totes. Es remarca que és important mantenir separates les dues assemblees i espais, encara que hi hagi FI en ambdues i això pugui crear confusió a vegades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario