Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

martes, 18 de noviembre de 2014

Diumenge 23N: Cap a una vaga revolucionària, la Vaga de Totes




Estimades companyes de la Vaga de Totes,

Vos convidem el proper diumenge 23 de Novembre a una
JORNADA DE TREBALL INTERN: PREPARACIÓ ESTRATÈGIA, REFLEXIÓ, DECISIÓ. 

Just un mes desprès de la Jornada de lluita del 22 d'octubre hem pensat que calia fer una jornada de tot un dia. S'ha decidit fer una jornada de TOT UN DIA per continuar el procés cap a la VAGA GENERAL. 

SERÀ UNA JORNADA PLENÀRIA ON PODEU VENIR TOTES LES PARTICIPANTS DE LA VAGA DE TOTES: DE COMITÈS, COL·LECTIUS, ASSOCIACIONS, DEL GRUP MOTOR, ETC. de barris, ciutats i pobles PER TAL DE PARTICIPAR EN LA DEFINICIÓ DE LES LÍNIES GENERALS DEL PROCÉS D'ARA FINS EL MARÇ I LA JORNADA DE VAGA GENERAL .

Totes plegades decidirem com es farà el treball de base per arribar a col·lectius de dones que encara no hi hem connectat, com ens coordinarem amb les lluites de cada barri i/o ciutat, poble,... què farem als llocs on encara no hi ha comitès, etc,etc.- i com treballar per anar aprofundint en el contingut teòric de la Vaga a nivell local i global, i com ens organitzarem per difondre la Vaga de Totes. 

Ens trobarem a Ca la Dona - Carrer Ripoll 25 (Metro: Urquinaona) on disposarem de tot l'espai per poder treballar en grups i també en plenaris. Porteu alguna cosa per dinar i compartir. Hi haurà servei de begudes.

US ESPEREM - NO FALTEU!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario